Professionele NLP opleiding volgen

NLP opleidingen zijn in opkomst – wellicht heb je er al eens eerder over gelezen. De toepassing van NLP kun je zowel zakelijk als privé inzetten. NLP maakt je bewust van alle vormen waarop wij informatie opnemen en deze opgedane informatie persoonlijk toepassen.

Informatie opnemen

Informatie over de wereld om ons heen komt op duizend-en-een manieren tot ons; van het gesproken woord tot beelden, tot geuren, geluiden, herinneringen, non-verbaal en ga zo maar door. Onze hersenen maken hier onbewust een selectie van, wat resulteert in een bepaalde aanname. Datgene wat werkelijkheid lijkt is in feite onze interpretatie hetgeen we waarnemen.

Het volgen van een NLP opleiding is toegespitst op onder andere het bewustwordingsproces van hoe wij waarnemen, wat ons brein doet met deze waarneming en hoe je wellicht specifieke omstandigheden bewust anders kunt beoordelen.

NLP op de werkvloer

Managers en andere leidinggevenden kunnen hun leiderschap personaliseren door middel van het toepassen van NLP. Hoe pak jij informatie op als leidinggevende? Wat zijn jouw persoonlijke interpretaties? Hoe kun je persoonlijk leiderschap ontwikkelen middels het toepassen van NLP? Allemaal vragen die je terugvindt op de website van Capital Heroes, een gespecialiseerd NLP opleidingsinstituut voor iedereen die zich de kennis en toepassing van NLP eigen wil maken.