SEO Coaching & Training

SEO CONSULT – VERBETER DIRECT UW ZOEKRESULTATEN IN GOOGLE

In veel gevallen kan Arjan Samson de zoekresultaten van een website snel verbeteren.

Arjan Samson geeft tijdens een consult van circa een uur verbeterpunten aan over “hoe de zoekresultaten van uw website direct verbetert kunnen worden”. Uw website zal zeer waarschijnlijk snel stijgen in Google.

“In veel gevallen kan ik de zoekresultaten van een website snel verbeteren”

Arjan SamsonDe website-vindbaarheid verbeteren binnen Google is voor sommige websitehouders een lastige bezigheid; ondanks de zoektochten naar antwoorden op internet, wil het maar niet lukken om de eigen website hoger te laten ranken. Een samenloop van factoren kan er inderdaad voor zorgen dat de website minder goed presteert dan mogelijk is.
Arjan Samson biedt daarom live-SEO consults aan, waarbij u als websitebeheerder tezamen met Arjan Samson uw website doorloopt. Arjan geeft hierbij direct verbeterpunten aan, die eveneens ter plekke kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast ontvangt u in duidelijke taal instructies welke u zelf kunt voortzetten, zodat u goed in staat bent om de opgedane kennis zelf te kunnen uitvoeren in de toekomst.

Onderhoud u zelf de website content? Heeft u uw laptop bij u? Dan kunnen we direct van start gaan. Tijdens het consult geeft Arjan direct verbeterpunten aan, die eveneens ter plekke kunnen worden uitgevoerd.

  • Met kleine wijzigingen binnen de content kan een webpagina / website al flink stijgen in de zoekresultaten van Google

Voor wie is dit consult bedoeld?
Ons SEO consult is opgesteld voor diegenen die hun website / webpagina’s (huidige en nieuwe pagina’s) hoger willen laten presteren in Google. Wilt u niet afhankelijk zijn van ‘derden’, maar ontbreekt het u aan gedegen kennis om zelf effectief uw website SEO-proof in te richten? In dat geval is SEO Coaching & training voor u uitermate geschikt.

Jan vertelt zijn ervaring
Jan van Baardewijk vertelt zijn ervaring in de video,  over een SEO consult  bij Arjan Samson en diens directe SEO toepassingen, om Jan’s website weer beter vindbaar te maken in Google.

Hoe, waar & wanneer?
Ons SEO consult wordt persoonlijk op maat gegeven bij ons op locatie in Rotterdam. Binnen het tijdsbestek circa één uur doorlopen wij met u uw website en dragen hierbij verbeterpunten aan.

  • Duur van het consult: circa 1 uur
  • Datum/tijd: op afspraak (avonduren zijn ook mogelijk)
  • Tarief: € 135 exclusief BTW.
  • Locatie: Rotterdam (zie info hieronder)

Waarom dit consult?

» Verbeter direct en gericht uw zoekresultaten in Google.

» Vermeerder het aantal zoekresultaten in Google.

» Toekomstige pagina’s of websites kunt u direct beter laten presteren in Google.

» Tijdens het consult kunt u direct aan de slag of maak notities van de verbeterpunten.

Contact met Arjan opnemen

SDV

Samson Dienstverlening

Berkheide 10 

3069 KS Rotterdam

010 – 818 6203

info@arjansamson.nl

Geef een reactie