Geld verdienen d.m.v. Affiliate Marketing

9356298_sVerkoop producten van derden
Om online geld te verdienen kunt u gebruik maken van Affiliate Marketing. Dit is een zeer eenvoudige manier om online geld te verdienen. U kunt producten en diensten van derden verkopen tegen bijvoorbeeld een percentage van de verkoopprijs. Maar hoe werkt dit precies?

Er zijn 3 partijen in Affiliate Marketing:

  1. Het Affiliate Programma (Een website (bedrijf zoals Tradetracker, Tradedoubler, Affilinet en Daisycon) dat het mogelijk maakt om advertenties en reclame materiaal te verspreiden op het internet door middel van publishers. Tevens maakt het Affiliate Programma een code aan in het reclame materiaal dat het mogelijk maakt om na te gaan aan wie de adverteerders de verkoop te danken hebben.)
  2. De adverteerders (Verkopers die hun reclame materiaal en advertenties verspreiden via een Affiliate Programma)
  3. De Publishers (Degene die geld willen verdienen door middel van het plaatsen van reclames en advertenties van derden.

Als Publisher zijnde is het van groot belang om aan een aantal aspecten te voldoen, als u geld wilt verdienen met het verkopen van producten van adverteerders op uw website(s).

  • Het hebben van zo veel mogelijk bezoekers op uw website waar u het reclame materiaal van de adverteerders aanbiedt.
  • Het zo goed mogelijk plaatsen van het reclame materiaal. De reclames die u op uw website plaatst, kunnen het beste een relatie met de pagina hebben. Zo treft u de juiste bezoeker voor de reclame op de pagina.

Verder zijn er bepaalde strategieën die u zullen helpen om geld te verdienen met het plaatsen van advertenties en reclames:

  • Het opzetten van een website bestaande uit Affiliate aanbiedingen.
  • Het zoveel mogelijk verspreiden van het reclame materiaal op websites die hier geschikt voor zijn (zoals startpagina’s en gratis advertentie websites).

Kortom, door het hebben van een zo groot mogelijke hoeveelheid bezoekers op uw website(s) en een hoge Conversion Ratio kunt u eenvoudig geld verdienen met Affiliate Marketing.

No cure – No pay
U kunt het zo zien: Stel, u werkt bij een Callcenter dat voor diverse bedrijven advertenties laat verspreiden. U krijgt niet per uur maar per verkoop betaald. Hoe meer verkopen u realiseerd, hoe meer u verdient! Zonder verkopen verdient u niets maar u hoeft hier verder geen kosten voor te betalen (No cure – No pay).

Enkele Affiliate Progamma’s zijn:
*Aanbevolen
TradeTracker
M4N
Paypro (laagdrempelig)