Gratis website check

Doe gratis online een website check
SEO analyse

Test uw website:SEO Analyzer

Check UW SEO status
UW WEBSITE:http://www.seocentro.com/setkey.js
TYPE DE SPAMCODE OVER

Zie ook:

[av_magazine link=’category,465′ items=’1′ offset=’0′ tabs=’aviaTBtabs’ thumbnails=’aviaTBthumbnails’ heading=” heading_link=’manually,http://’ heading_color=’theme-color’ heading_custom_color=’#ffffff’ first_big_pos=’top’ av_uid=’av-tq2sqt’]

 

4 Replies to “Gratis website check”

 1. Beste Arjan,

  Wat is nou een betrouwbare tool waarmee je je positie in google kunt checken? Als je op je eigen sites googled, wordt dit beïnvloed door je cookies en hoevaak je een site hebt bezocht. Heb jij een tip voor me?
  Alvast zeer bedankt.

  Groeten Hans

 2. Beste Arjan,
  Wat is nou een betrouwbare tool waarmee je je positie in google kunt checken? Als je op je eigen sites googled, wordt dit beïnvloed door je cookies en hoevaak je een site hebt bezocht. Heb jij een tip voor me? Alvast zeer bedankt.
  Groeten Hans

  Beste Hans,

  Misschien is deze tool wat voor jou: http://semalt.com.

  Groet Arjan

 3. Misschien een beetje off topic Arjan, maar ik zit even met de volgende vraag. Stel ik wil een affiliatewebsite beginnen in Engeland omdat daar meer kansen liggen. Is het dan een kwestie van een Engels Ip-adres, Engels domeinnaam nemen en beginnen maar? Of zitten er meer haken en ogen aan zoals het verkrijgen van vooral Engelse backlinks?

  Of maakt het niet uit, uit welk land links vandaan komen?

Comments are closed.