Hoger in Google – Training en Hulp op maat

SEO training op maat
[av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2injnz’]

Zoekmachine optimalisatie Consult
Uw website gegarandeerd hoger in Google!

Ik vertel u SEO basisprincipes binnen een dagdeel en bied de oplossingen…

Wat kan ik voor u betekenen?
Ik leg u uit wat zoekmachine optimalisatie (SEO) nu precies is, hoe het werkt en hoe uw webpagina’s hoger geïndexeerd kunnen worden in Google. Ik bied u de oplossingen… Uw website zal zeker stijgen in de zoekresultaten!

 • U leert in 1 dagdeel hoe u uw website hoger in Google positioneert
 • In veel gevallen kan ik direct uw zoekresultaten drastisch verbeteren
 • U krijgt direct een duidelijk inzicht over de verbeter punten
 • U krijgt permanent toegang tot mijn interactieve SEO Cursus
 • U leert tevens andere manieren om bezoekers op uw website te krijgen
 • Indien gewenst directe linkbuilding mogelijkheden
 • Veel ruimte voor uw eigen inbreng, waarbij ik oplossingen aandraag en ondersteuning bied

Uw website Ook hoger in Google?

Wij staan u persoonlijk te woord. De training is toegespitst op uw website. Uw website GEGARANDEERD HOGER IN GOOGLE!

Tijdsduur: tot 4 uur | Locatie: Rotterdam | Tarief: € 475 (ex btw)

Kom eens een dagdeel bij mij langs in Rotterdam.

Laten we een afspraak maken!
Lees meer over mijn SEO consult
Misschien herkent u zich hierin:
“Ik heb van alles geprobeerd, maar mijn website wordt nog steeds niet hoger getoond in Google. Hoe kan ik mijn website hoger krijgen in de zoeklijsten?”

Regelmatig krijg ik vragen als deze voorgelegd van mijn lezers
Mijn antwoord luidt dan, vrij helder: Hoog genoteerd staan in Google hangt samen met een combinatie van factoren. Deze factoren gaan verder dan alleen het toevoegen van een paar keywords, of  linkbuilden. In veel gevallen heb ik na enkele metingen al gezien wat er loos is en kan ik oplossingen aandragen om de zoekresultaten drastisch te verbeteren.

Persoonlijk advies en training op maat
Om SEO (Search engine optimization) te begrijpen en toe te passen, ook op uw website, heb ik een persoonlijke training op maat samengesteld. Samen met u, als website-bezitter, doorloop ik kritisch uw website op verbeter punten en draag ik hierbij oplossingen, tips, tools en belangrijke informatie op maat aan. Ik ontvang u  in Rotterdam, waar wij 1 op 1 uw website doornemen.

Direct meer links naar uw website
Juiste linkbuilding is in veel gevallen van essentieel  belang om hoog in de zoekresultaten van Google getoond te worden. Wanneer u gebruik maakt van deze dienst zal ik u diverse manieren wijzen om effectief aan goede links te komen. U leert alle “in en outs” over linkbuilding. Tevens zorg ik direct voor minimaal 100 links naar uw website.

Permanent toegang tot mijn interactieve SEO Cursus
In mijn online SEO Cursus is alle informatie over zoekmachine optimalisatie op een duidelijke manier op een rijtje gezet. Tevens krijgt u via deze interactieve cursus toegang tot alle benodigde tools en video’s.  Ook is deze SEO Cursus ideaal als naslagwerk!

Uw website Ook hoger in Google?

Arjan Samson staat u persoonlijk te woord. De training is toegespitst op uw website. Uw website GEGARANDEERD HOGER IN GOOGLE!

Tijdsduur: tot 4 uur | Locatie: Rotterdam | Tarief: € 475

Kom eens een dagdeel bij mij langs in Rotterdam.

Laten we een afspraak maken!
[wpseo_map width=”700″ height=”600″ zoom=”16″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ show_route=”1″ show_state=”0″]

4 Replies to “Hoger in Google – Training en Hulp op maat”

 1. Wilt u ook betere resultaten in google? Dan bent u bij Arjan aan het goede adres.

  Ik ben professioneel goochelaar en voor mijn site heb ik verschillende bedrijven ingehuurd om seo werkzaamheden te doen. Omdat de resultaten tegenvielen besloot ik het zelf te gaan doen. Ik had al veel geleerd uit boeken en van internet. Op internet staan echter veel tegenstrijdige dingen en wat is nu de juiste koers? Daarom besloot ik de workshop van Arjan te volgen. Ik werd gastvrij ontvangen en na een korte introductie gingen we aan de slag. Meteen werden er wat fouten ontdekt op mijn site die ook direct verbeterd konden worden.

  Behalve seo heeft Arjan mij ook nog wat waardevolle tips gegeven over conversie. Je website kan immers wel goed zichtbaar zijn maar zonder conversie levert het nog niets op.

  Kortom een workshop op maat die ik iedereen kan aanbevelen!

 2. Krijg nu geregeld de mailtjes van Arjan. Ziet er vertrouwd uit en deskundig. Dus ga binnenkort maar eens een aantal van zijn diensten proberen. Alhoewel ik altijd huiverig ben om links etc te kopen.

  Trouwens Arjan,
  heb je ook link suggesties voor buitenlandse sites. Ik heb ook 4 sites in andere talen. Vind het erg moeilijk om hiermee aan linkbuilding te doen.

  Vr. Gr. Herman

Comments are closed.