Linkbuilding tips video


Bekijk de “Linkbuilding Tips” video op Youtube

Continueer uw linkbuilding

Zorg ruimschoots voor links van relevante websites en/of artikelen/blogs etc. Continueer uw linkbuilding. Maak regelmatig nieuwe links aan.

Allerlei soorten links

No-Follow links zijn ook welkom. Google toont vooral populaire websites zien in de zoekresultaten en gaat er vanuit dat deze sites een natuurlijk linkpatroon vertonen. Dat houdt in dat een website allerlei soorten links ontvangt: NoFollow, DoFollow, van sites met een hoge PageRank maar ook van sites met lage PageRank.

Deeplinken

Link ook naar achterliggende pagina’s binnen uw website (dus niet alleen naar Home). Lees de voordelen van Deeplinks.

Varieer de Anchorteksten

De Anchortekst is de tekst die aan een link wordt verbonden. Dus in plaats van alleen maar links te plaatsen met de anchortekst ‘herenschoenen’ is het beter om ruim te variëren met de teksten, bijvoorbeeld: ’trendy herenschoenen’, ‘mannenschoenen’ en ‘schoenen voor heren’. Hoe meer variatie hoe beter, zolang de gebruikte termen maar wel relevant zijn.

Waar plaats ik mijn links?

Gebruik in principe het hele internet… Mogelijkheden zijn oa:

Lees ook…

Zorg voor een actieve website

En… Schrijf regelmatig iets nieuws op uw eigen site. Zorg voor unieke teksten. Plaats vervolgens links naar deze teksten. Google houd erg van grote websites met veel waardevolle informatie.

Geef een reactie