google-adwords-375-aanbieding2

Voordeliger een Google Adwords campagne opzetten kan bijna niet… Profiteer van deze super aanbieding!

 • U betaalt slechts (éénmalig) € 375,- voor het opzetten van een Google Adwords Campagne! INCLUSIEF € 300,- KLIK-TEGOED!
 • Deze campagne wordt, aan de hand van uw website en doelstellingen, strategisch opgezet (een doel kan zijn naamsbekendheid/imago en/of meer bezoekers/conversie) om een zo hoog mogelijk rendement te bereiken.
 • Bevalt onze campagne u? De Google Adwords Campagne kan gewoon voortgezet worden door ons team na afloop.
 • €300 Klik-tegoed

  Ontvang €300,- aan Google klik-tegoed

 • €75 Opzetten nieuwe campagne

  Professionele basis campagne opzetten, voor slechts €75,-

 • GRATIS DUIDELIJKE RAPPORTAGE

  U ontvangt een gratis een duidelijke rapportage over de periode.

Een goed presterende Google Adwords campagne opzetten? Neem vrijblijvend contact met ons op:

Deze aanbieding is alleen van toepassing bij het opzetten van een nieuwe Google Adwords campagne.

SNEL RESULTAAT GEGARANDEERD

Door middel van betaalde vertoningen (Google Adwords) kan uw website of webshop vrijwel direct hoog getoond worden in de gesponsorde zoeklijsten van Google, op basis van meerdere belangrijke kernwoorden. U zult hierdoor direct bezoekers van hoge kwaliteit op de juiste pagina’s van uw website krijgen. U betaalt per klik/bezoeker en zit niet vast aan langdurige contracten. Het dagbudget is altijd aan te passen naar het bedrag dat u wilt uitgeven aan de Google Adwords campagne.

WIJ HALEN HET HOOGSTE RENDEMENT UIT UW CAMPAGNE

Ervaar het voordeel van een ervaren Google specialist. Wij kunnen vrijwel direct uw website hoog in Google tonen . Doordat wij een erkende Google Partner zijn krijgen wij direct support van een Google medewerker zodat het hoogste rendement uit uw Adwords campagne kan worden gehaald.

Deze aanbieding is tijdelijk geldig en is alleen van toepassing bij het opzetten van een nieuwe Google Adwords campagne.