Hoe bescherm je je telefoon op reis?

Ga je binnenkort op vakantie? Zorg er dan voor dat je jouw telefoon goed weet te beschermen. Jouw telefoon is zeker wat waard en daarom belangrijk om zorgvuldig mee om te gaan. Lees gauw hoe je jouw smartphone op reis kunt beschermen.

 

Een stevig hoesje

Wanneer je op vakantie bent, ga je vaker op pad en doe je meer actieve dingen. Een valpartij van jouw telefoon kan al gauw gebeuren. Stevige hoesjes zijn noodzakelijk om schade te voorkomen maar kunnen tegelijkertijd ook stijlvol zijn, neem bijvoorbeeld de mooie iPhone 11 pro max hoesjes van Casimoda. Een Samsung J5 2017 hoesje kopen kan gewoon voordelig online. Zo bescherm je jouw telefoon op vakantie tegen valschade.

 

Screenprotector

Ook mag een screenprotector niet ontbreken op jouw telefoon. Zo voorkom je een barst in het scherm wanneer je deze laat vallen of wanneer deze in een tas tegen andere voorwerpen aanbotst. Op vakantie ben je toch iets minder oplettend en kan schade aan het scherm snel gebeuren.

 

Reisverzekering

Een vakantie kan slecht eindigen, wanneer jouw telefoon op reis wordt gestolen. Jouw vakantie kan in de soep lopen en je bent onnodig veel geld kwijt. Het is daarom belangrijk om een goede reisverzekering af te sluiten. Deze verzekering kunnen schade tijdens de vakantie en gestolen voorwerpen vergoeden. Je hoopt natuurlijk dat je deze verzekering niet nodig hebt, maar je kunt het maar beter wel hebben voor het geval dat. Een reisverzekering sluit je al voor enkele euro’s per maand af.

 

Veilige opbergplek

Voorkom dat jouw telefoon wordt gestolen op vakantie en neem extra maatregelen. Zorg dat je een veilige opbergplek weet. Dit kan een jaszak met rits zijn of een tas die dicht kan. Door hier extra op te letten, ben je beter alert voor mogelijke zakkenrollers en geef je hen geen kans van slagen.

En, is jouw smartphone veilig om mee op reis te gaan? Maak gebruik van bovenstaande tips en ga veilig op reis met jouw smartphone.
Dit reclame-artikel is geplaatst door (weasel pantless), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (weasel pantless), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.