√ PUBLICEREN = BEZOEKERS. Er zijn veel manieren om te publiceren op internet. Wees actief op internet! Alles wat u publiceert op internet is vindbaar en zal “links- of rechtsom” bezoekers opleveren. Hieronder worden in het kort 3 manieren beschreven waarmee in principe iedereen websiteverkeer tot stand kan brengen.

1. Hoe krijg ik website bezoekers via Sociale media?

Sommige mensen lijken te denken dat sociale media alleen geschikt is voor privédoeleinden. Dit is echter niet het geval. Via sociale media kunt u de aandacht vestigen op uw product of business gerelateerde onderwerp. Wanneer sociale media op een goede manier wordt toepast is de gebruiker geneigd om publicaties te “delen” met andere gebruikers. Een publicatie kan via de juiste sociale media kanalen grote aantallen mensen bereiken. Sociale media kan dus (gratis) bezoekers en links (signalen/activiteit op internet) opleveren (hetgeen sowieso gunstig is voor de internet statistieken/activiteit van uw website – zoals Alexa rank).

Goede methodes uw sociale media proces te stimuleren zijn:

– Regelmatig goede/originele content aanbieden
– Regelmatig goede/originele content delen
– Facebook adverteren (doelgericht)
– Contests en Winacties opzetten
– Sociale media opnemen in uw andere communicatie
– Bezoekers stimuleren om uw content te delen

Wij kunnen u helpen met het opzetten en onderhouden van uw Sociale media campagne. Lees meer hierover…

Social media

Google+ heeft een extra voordeel… Zorg dat er een Google+ pagina gekoppeld is aan uw website. Publiceer met grote regelmaat interessante nieuwsberichten over uw diensten of producten, verwijzingen naar branche gerichte gadgets en tools etc. op uw Google+ pagina. Dit kan van alles zijn… Denk “Out off the box”. Zorg er in ieder geval voor dat de Google+ pagina interessant is voor de gebruiker! Neem links op naar de betreffende pagina’s op uw website (deeplinks) in deze publicaties. Links van Google pagina’s wilt u uiteraard graag ontvangen! Waarom zou dat nou toch zijn??? Natuurlijk hebben deze links een gunstige invloed op Google’s zoekresultaten voor uw website… Tevens worden publicaties op een Google+ pagina vrijwel direct geïndexeerd en doorgaans (relatief) hoog opgenomen in de zoekresultaten van Google. *Deze voordelen doen zich overigens ook voor wanneer een link aan de omschrijving van een Youtube video wordt toegevoegd (bij voorkeur direct bovenaan). Youtube is al geruime tijd in bezit van Google.

Zie een toepassing op Youtube:

Deze eenvoudige video heb ik in zo’n 30 minuten gemaakt via “Movie Maker”. Zie de pagina op Youtube

Zie toepassingen van sociale media publicaties:


2. Reageer en adviseer op forums / artikelen

Arjan SamsonActief reageren/adviseren op -voor uw- product of business gerelateerde forums, artikelen en/of blogpost, waarbij een websitevermelding aanwezig is kan veel gratis verkeer naar uw website opleveren. Na een paar uurtjes rondkijken/ serieuze reacties schrijven en hierbij zoekwoorden ingeven (waardoor Google de reactie hoger indexeerd), kunt u eenvoudig, vrijwel zeker en langdurig veel hoogwaardig website-verkeer tot stand brengen. Gebruik deze tool bij het snel vinden van onderwerp gerelateerde blogpost/artikelen. Met deze tool kunt u forums vinden.

3. Artikelen publiceren levert bezoekers op

Regelmatig blogberichten/artikelen publiceren levert zeker bezoekers op. Een erg sterke manier om gratis bezoekers te krijgen is door regelmatig -voor uw- product of business gerelateerde teksten te publiceren op internet. Deze publicaties kunnen soms hoog worden opgenomen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Publiceren kan zowel op een eigen website als op onderwerp gerelateerde externe websites (neem in het laatste geval een website verwijzing op in de publicatie). Zorg in iedere publicatie voor een uniek geschreven tekst welke nog niet eerder op internet is gepubliceerd. Lees deze schrijftips voor goede resultaten. Met deze “artikel publicatie tool” kunt u gratis op 5 Nederlandse websites een artikel plaatsen.

Digi-kring.nl